De groene hoogwerker

Huur de Groene Hoogwerker

Stuur een mail

Access Equipment de groene hoogwerker verhuurder.

De Niftylift HR28 Hybride

De groene hoogwerker zal veelvuldig ingezet worden bij de opbouw en afbouw van evenementen. ‘Met een werkhoogte van 28 meter en een zijdelings bereik van 19 meter kunnen we met deze machine alle kanten op’, aldus Dennis de Raad.

Huur de groene hoogwerker via Access Equipment verhuur@AEverhuur.nl

Nu ook HR21 Nifty hybride en HR12 Nifty hybride

De Height Rider 28 (HR28) Hybrid Four-Wheel-Drive (4×4) is één van een nieuwe generatie van milieubewuste hoogwerkers van Niftylift. De combinatie van geavanceerde power-source technologie met een efficiënte 4×4. Levert uitstekende prestaties van een compacte en lage gewicht design.

Op Diesel, kan de HR28 revolutionaire Hybrid systeem automatisch gebruik maken van de elektrische motor wanneer dat nodig is. Hierdoor kan de groene hoogwerker 4×4 werken met een kleinere motor werken. Wat weer het brandstofverbruik vermindert. Het uitlaat zuiveringssysteem vermindert vervolgens CO / NOx, fijnstof en geluidsoverlast.

De groene hoogwerker 4×4 kan ook werken op de batterij alleen. Hierdoor is het ideaal voor gebruik binnenshuis. Diesel laadt de accu’s zonder elektriciteitsnet op.

De HR28 Hybrid 4×4 bevat ook Niftylift’s meermaals bekroonde SiOPS® veiligheidssysteem. SiOPS® elimineert aanhoudende onvrijwillige bediening. De machine zal direct stoppen met bewegen als de exploitant op de bedieningsconsole wordt geduwd. Hierdoor is de situatie veilig te herstellen.

Voor meer informatie over onze hybride hoogwerker HR28 Hybrid 4×4 of een andere zelfrijdende hoogwerker, neem dan contact op met Access Equipment De groene hybride hoogwerker verhuurder van Nederland. 085 76 00 494