Disclaimer

Aansprakelijkheid

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten zijn onder voorbehoud. Access Equipment BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie. Access Equipment BV aanvaardt ook geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van de niet tijdige ontvangst of verwerking van aan haar gezonden e-mails of andere elektronische berichten.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Access Equipment B.V. worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan voor eigen gebruik in het kader van onze dienstverlening.

Privacy

De gegevens die aan Access Equipment B.V. worden verstrekt, worden opgenomen in de database van Access Equipment BV. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor eigen doeleinden. Je kunt te allen tijde je gegevens inzien, wijzigen en verwijderen. Op geschillen met betrekking tot de website van Access Equipment B.V. is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Ons uitgebreide privacy statement kun je hier lezen.