Knikarmhoogwerker

Knikarmhoogwerker huren?
Access Equipment is de specialist in de verhuur van hoogwerkers.

Wilt u een knikarmhoogwerker huren? Dan bent u op het juiste adres.

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio.

Een knikarmhoogwerker, is een machine die vaak wordt ingezet als men beperkte ruimte’s heeft. Zowel binnen als buiten. Het voordeel van deze hoogwerker, ook wel kniktelescoop of knik telescoophoogwerker genoemd, is dat het contragewicht binnen de wielbasis blijft. Tevens heeft onze knikarmhoogwerker de mogelijkheid dicht bij het werk te komen en vervolgens ergens over heen te knikken, de naam zegt het al knikarm.

Toepasbaar voor onder meer schilderswerkzaamheden op hoogte, totaal onderhoud op hoogte, bouwwerkzaamheden zowel binnen als buiten, het snoeien van bomen en het opbouwen van evenementen. Access Equipment B.V. beschikt over hybride, diesel, elektrisch en Rups knik telescoophoogwerkers. Deze laatste is vooral toepasbaar bij drassige ondergrond.
Het bereik van de telescoop kan tot wel 40 meter. Voor de verschillende mogelijkheden verwijzen wij u naar onderstaande informatie zoals technische gegevens etc.

Knikarmhoogwerker huren?
Mail ons: verhuur@AEverhuur.nl
Bel ons: 085 760 04 94

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen, maar op de locaties Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u via VVB-HUSAN uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

knikarmhoogwerker huren
eindhoven schilderwerken
veilig werken op hoogte