Rups schaarhoogwerker

Rups schaarhoogwerker huren?
Access Equipment is de specialist in de verhuur van hoogwerkers.

Wilt u een rups schaarhoogwerker huren? dan bent u op het juiste adres.

Wij verhuren hoogwerkers in uw regio.

De schaarhoogwerker is een veelgevraagd type hoogwerker. Dit heeft te maken met de uitstekende balans tussen prijs en inzetbaarheid. Schaarhoogwerkers hebben het voordeel dat ze over het algemeen minder groot zijn dan de telescoop hoogwerkers. In ieder geval nemen ze veel minder ruimte in beslag doordat ze altijd recht onder het werk dienen te komen. Tegelijk hebben deze hoogwerkers een groter platform waardoor er meer werkruimte ontstaat. Tevens kunnen onze meeste scharen automatisch nivelleren zodat een eventuele ongelijke vloer geen obstakel hoeft te zijn. De rups aangedreven schaarhoogwerker biedt de oplossing in bijvoorbeeld rul zand, modder en andere ondergronden waar 4×4 schaarhoogwerkers het af laten weten. Uitermate geschikt voor nieuwbouw van o.a. kassen, staalconstructie en renovatie.

Onze diesel rups schaarhoogwerker kan op aanvraag uitgevoerd worden met een roetfilter.

Wanneer u specifieke vragen heeft over deze rups schaarhoogwerker? of  staat de door u gewenste hoogwerker niet in ons overzicht? Neem ook dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de gewenste hoogte.  verhuur@AEverhuur.nl

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen, maar op de locaties  Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Tilburg, ’’s-Hertogenbosch,  Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u via VVB-HUSAN uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

schaarhoogwerker rups