Hoogwerker opleiding

Steeds meer gevraagd en belangrijk voor iedere gebruiker, de hoogwerker opleiding. Voor veilig en efficiënt werken met hoogwerkers.
Bel ons voor vrijblijvende advies. +31 (0) 85-760 04 94

Veilig werken

Hoogwerker opleiding intern

veiligheid staat voorop bij IPAF hoogwerker opleiding

Access Equipment BV hecht veel waarde aan veilig en efficiënt werken op hoogte. We begrijpen hoe belangrijk het is medewerkers goed op te leiden.  Daarom hebben wij voor u het AE Ipaf opleidingscentrum met onze hoogwerker opleiding. Naast de opleiding “Veilig werken met de hoogwerker”, biedt AE Ipaf opleidingscentrum ook trainingen voor bediening van de heftruck, verreiker en andere industriële trainingen. AE Ipaf Opleidingscentrum beschikt over eigen trainingscentra, maar indien gewenst kunnen de trainingen ook bij u op locatie plaatsvinden (Incompany).

Aandacht voor iedere cursist

Kleinschaligheid en kwaliteit staan bij onze opleidingen en trainingen hoog in het vaandel. Er is veel aandacht voor de individuele cursist en om dat te waarborgen worden de opleidingen in kleine groepjes gegeven. Dit maakt het mogelijk dat iedereen de training of opleiding op zijn of haar eigen tempo kan voltooien. Voor het behalen van 2 items ( Telescoop & Schaarhoogwerkers ) adviseren wij onze klanten met max 8 personen per dag deel te nemen aan de cursus.

Erkend trainingscentrum

Hoogwerker opleiding

Hoogwerker opleiding, Veilig werken met hoogwerker

Kwaliteit is belangrijk voor Access Equipment BV. Het is fijn om te merken dat de kwaliteit van onze opleidingen erkend wordt door partijen die er toe doen. Bijvoorbeeld door het Scholingsfonds voor de evenementen branche, diversen zeer gewaardeerde klanten en- tal van andere opleidingsfondsen. Niet alleen een grote eer voor ons, maar voor u heeft het heel veel voordelen. Het is namelijk mogelijk om vanuit die fondsen subsidies aan te vragen voor onze opleidingen.

Zorg dat uw personeel goed is opgeleid,
vraag naar onze mogelijkheden. 085 760 04 94

Meer weten over het programma van onze hoogwerker opleiding lees hier verder.