Hybride Knikarmhoogwerker

Hybride knikarmhoogwerker huren?
Access Equipment B.V. uw hoogwerker specialist.

Hoogwerker huren

Stuur ons een mail

Huur groen, huur een Hybride knikarmhoogwerker van Access Equipment. De Height Rider 28 (HR28) Hybrid Four-Wheel-Drive (4×4) is één van een nieuwe generatie van milieubewuste hoogwerkers van Niftylift.
De combinatie van geavanceerde power-source technologie met een efficiënte 4×4, levert uitstekende prestaties van een compacte en lage gewicht design.

Op Diesel, kan de HR28 revolutionaire Hybrid systeem automatisch gebruik maken van de elektrische motor wanneer dat nodig is. Hierdoor kan de groene hoogwerker 4×4 werken met een kleinere motor, wat het brandstofverbruik vermindert.

Het uitlaat zuiveringssysteem vermindert vervolgens CO / NOx, fijnstof en geluidsoverlast.

De groene hoogwerker 4×4 kan ook werken op de batterij alleen, waardoor het ideaal is voor gebruik binnenshuis, rustig en schoon toepassingen. Diesel laadt de accu’s zonder elektriciteitsnet op.
De HR28 Hybrid 4×4 bevat ook Niftylift’s meermaals bekroonde SiOPS® veiligheidssysteem. SiOPS® elimineert aanhoudende onvrijwillige bediening door direct te stoppen met bewegen van de machine als de exploitant op de bedieningsconsole wordt geduwd, hierdoor is de situatie veilig te herstellen.

Huur groen

Wanneer u specifieke vragen heeft over een hybride hoogwerker? of staat de door u gewenste hoogwerker niet in ons overzicht? Neem ook dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het vinden van de gewenste hoogte.  verhuur@AEverhuur.nl

Ons hoofdkantoor vindt u in Zevenbergen, maar op de locaties Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Tilburg, ‘’s-Hertogenbosch, Helmond, Eindhoven, Roermond, Venlo, Echt, Sittard en Maastricht huurt u via VVB-HUSAN en Sikkens Zuid-Oost uw hoogwerker van Access Equipment B.V.

28 meter hybride

groene hoogwerker brabant

21 meter hybride

groene hoogwerker in brabant

12 meter hybride

Nifty hybride