Service

24 uur service

AE service

24/7 Hoogwerker service en onderhoud.

Service houdt alles in beweging. De monteurs van Access Equipment B.V. zijn opgeleid om al het materieel te onderhouden, repareren en keuren.
Al het materieel van Access Equipment B.V. wordt daarnaast jaarlijks gekeurd door onafhankelijke instanties.
Mocht er onverhoopt toch een hoogwerker storing op de werkplek optreden, dan staan wij 24/7 voor u klaar met onze hoogwerker service.

Hoogwerker service aan uw eigen materieel

Het is mogelijk om een contract voor een langere periode van maximaal vijf jaar af te sluiten. Indien gewenst kunnen hier onderhoud, reparatie, onderdelen, voorrijkosten, een aantal storingen per jaar en een vervangende machine in worden opgenomen. De prijs van uw onderhoudscontract is afhankelijk van het bouwjaar en type machine. De onderdelen die binnen het contract vallen, zijn exclusief accu, lader, banden en relais.

Access Equipment B.V. denkt met u mee..!!

Daarom hoeft u zelf niet aan uw onderhoud te denken. Wanneer het tijd is voor uw jaarlijkse keuring, dan neemt Access Equipment B.V. contact met u op. Mocht er tussen twee keuringen in onverhoopt een defect aan uw machine optreden, dan kunt u 24 uur per dag contact opnemen met de dienstdoende servicemonteur via + 31(0)85-7600494.

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eén telefoontje en onze technisch adviseurs komen graag langs om gratis en vrijblijvend een werkopname bij u op de werkplek te komen doen.

Ondergrond, ruimte, werkzaamheden, duur, het zijn allemaal belangrijke omstandigheden voor de bepaling van de juiste machine voor een werk. Op deze manier bespaart u tijd en geld, want niet alleen krijgt u meteen advies over de juiste machine, ook denken wij, op basis van onze ervaring in uiteenlopende branches, graag met u mee over de meest efficiënte inzet van het materieel.

Eigen transport

Access Equipment B.V. heeft een interne transportafdeling. Onze chauffeurs zijn speciaal getraind in het werken met dit materieel.
Onze chauffeurs kunnen desgewenst bij aflevering een korte gebruiksinstructie geven over de inzet van de specifiek geleverde machine.

Projectondersteuning

Ook ondersteuning van projecten op locatie is een van de sterke punten van Access Equipment B.V.

Indien u gedurende langere tijd machines nodig heeft voor een bepaald project, kunnen wij desgewenst technische mensen tot uw beschikking stellen, die de inzet van materieel op locatie in goede banen kunnen leiden.

Op deze manier kunnen wij u nog sneller en beter van dienst zijn. Vraag naar onze mogelijkheden!

Snelle service

085-7600494

hoogwerker service
transport hoogwerker
transporteren schaarhoogwerker