24 uurs service

24 uurs service

AE service

24/7 Hoogwerker service en onderhoud.

Service houdt alles in beweging. De monteurs van Access Equipment B.V. zijn opgeleid om al het verhuurde materieel te onderhouden, repareren en keuren. Al het materieel van Access Equipment B.V. wordt daarnaast jaarlijks gekeurd door onafhankelijke instanties. Mocht er onverhoopt toch een hoogwerker storing op de werkplek optreden, dan staan wij met onze 24 uurs service voor u klaar.

Hoogwerker service aan uw eigen materieel

Het is mogelijk om een contract voor een langere periode van maximaal vijf jaar af te sluiten. Indien gewenst kunnen hier onderhoud, reparatie, onderdelen, voorrijkosten, een aantal storingen per jaar en een vervangende machine in worden opgenomen. De prijs van uw onderhoudscontract is afhankelijk van het bouwjaar en type machine. De onderdelen die binnen het contract vallen, zijn exclusief accu, lader, banden en relais.

Access Equipment B.V. denkt met u mee..!!

Daarom hoeft u zelf niet aan uw onderhoud te denken. Wanneer het tijd is voor uw jaarlijkse keuring, dan neemt Access Equipment B.V. contact met u op. Mocht er tussen twee keuringen in onverhoopt een defect aan uw machine optreden, dan kunt u 24 uur per dag contact opnemen met de dienstdoende servicemonteur via + 31(0)85-7600494.

Gratis en vrijblijvend technisch advies

Eén telefoontje en onze technisch adviseurs komen graag langs om gratis en vrijblijvend een werkopname bij u op de werkplek te komen doen.

Ondergrond, ruimte, werkzaamheden, duur, het zijn allemaal belangrijke omstandigheden voor de bepaling van de juiste machine voor een werk. Op deze manier bespaart u tijd en geld, want niet alleen krijgt u meteen advies over de juiste machine, ook denken wij, op basis van onze ervaring in uiteenlopende branches, graag met u mee over de meest efficiënte inzet van het materieel.

Wij bieden een eigen transport afdeling aan.

Samenwerking met Reddington Equipment voor onderhoud aan alle machines

hoogwerker service
schaar hoogwerker
auto access equipment
Still palletwagen marktplaats