Team uitbreiding

Welkom Davy Hunold.Davy Hunold

Met ingang van 1 juni, breiden wij ons team uit met een nieuwe medewerker. Voor ons een bekend gezicht. Davy Hunold, zoon van Paul Hunold komt al jaren bij ons over de vloer. Met Davy erbij krijgen we rust en ondersteuning binnen het operationele gedeelte van ons bedrijf.

Dennis is enorm blij met de uitbreiding binnen het team: “Zijn vader Paul is al jaren mijn steun en maatje, zowel zakelijk als privé. Davy ken ik al vanaf zijn geboorte. Ik weet zeker dat wij veel plezier aan hem gaan beleven. Davy is gedreven, heeft de wil om te leren en niets is te veel voor hem. Daar staat de familie Hunold voor. Het voelt bijna als familie. “

Davy is 22 jaar en woont in Zevenbergen. In zijn jongere jaren reed hij met zijn pa al mee op de vrachtwagen met hoogwerkers. In zijn vrije tijd voetbalt Davy bij VV Seolto in Zevenbergen. De oranje kleuren staan hem goed. Hij heeft de opleiding gevolgd tot zelfstandig kok. Na 4 jaar hard werken bij onder andere De Borgh is hij er achter gekomen dat hij een andere weg op wilt gaan. Komende weken leren Joni, Paul, Appie en Gijs hem alle weetjes op het hoogste niveau bij AE verhuur. De IPAF opleiding heeft hij al met succes afgerond. Uiteindelijk hoopt hij zijn eigen plekje te verdienen binnen AE verhuur.

 

Wij wensen Davy heel veel plezier en we gaan uit van een prettige en langdurige samenwerking!